Coppens

Coppens koivoer van topkwaliteit

Coppens koivoer is koivoer van topkwaliteit. Coppens koivoer wordt geproduceerd door een Nederlandse producent van hoogwaardig diervoeders. Coppens is een merk met uniek samengesteld koivoer met verschillende goede kenmerken. Elke soort Coppens koivoer heeft haar eigen kenmerken en aspecten waar het zich op richt.

Lees hier meer over Coppens koivoer

Coppens koivoer

Coppens koivoer is verkrijgbaar in verschillende varianten met elk haar eigen kenmerken. De hoge kwaliteit van het Coppens koivoer wordt gewaarborgd door selectie van ingrediënten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit zorgt ervoor dat uw koi het voer extra aantrekkelijk vindt en het koivoer goed kan verteren. Daarnaast is de gehele lijn vrij van Ethoxiquine, wat vervangen is door een innovatieve mix van antioxidanten. Sinds een tijdje zijn de Coppens koivoer pellets ook voorzien van een coating. Dit zorgt ervoor dat er geen oliefilm op het water wordt achtergelaten. Ook voorkomt het stofvorming.

Coppens koivoer kopen

Coppens koivoer kopen? Bij Koivoerdirect.nl bent u aan het juiste adres voor verschillende varianten Coppens koivoer. Het Coppens voer is verkrijgbaar in zakken van 15 kg. Wij beschikken over twee soorten Coppens koivoer, namelijk: Coppens Top Koi en Coppens Wheatgerm. Het Coppens Top Koi koivoer is Coppens nummer 1 in professioneel voer voor een koi. Het eiwit en vet ratio is perfect in balans om de groei van uw koi te maximaliseren. Tegelijkertijd wordt uw koi in perfecte conditie gehouden. Top Koi zorgt er tevens voor dat uw koi een mooie slanke vorm blijft behouden. Het Coppens Wheatgerm koivoer is eersteklas conditie voer dat uw koi in vorm houdt gedurende het gehele jaar en met name in de koude periode, zoals de winter. Dit voer kost een koi niet veel energie om te verteren. Hierdoor zijn deze tarwekiem korrels ideaal bij lage temperaturen. Dit Coppens koivoer bevat tevens pro-biotica ter verhoging van de weerstand van uw koi.

Coppens koivoer voeren

Coppens koivoer kunt u het beste twee tot vier keer per dag voeren. Dit afhankelijk van de grootte van uw koi en de watertemperatuur. Ook dient u niet meer te voeren dan uw koi op kan in vijf minuten. Indien u te veel Coppens koivoer heeft gegeven, verwijder dit dan. Houdt er tevens rekening mee dat uw koi minder eetlust en een langzamere spijsvertering heeft bij een watertemperatuur onder de 10 graden. Voer uw koi niet bij een watertemperatuur onder de 5 graden.

View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Coppens Top Koi 15 kg
  € 105,00
  Rating:
  0%
  € 105,00
  Coppens Top Koi 15 kg
 2. Coppens Wheatgerm 15 kg
  € 65,00
  Rating:
  0%
  € 65,00
  Coppens Wheatgerm 15 kg
View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews