Coppens Top Koi

Coppens Top Koi, professioneel koivoer

Coppens Top Koi is de nummer één professioneel koivoer voor de koi. Coppens Top Koi zorgt voor een uitstekende gezondheid en groei van uw koi. Daarnaast zorgt Coppens Top Koi ook nog eens voor de bevordering en het behoud van de kleur. Dit komt doordat de eiwit en vetgehaltes uitstekend in balans zijn gebracht.

Lees hier meer over Coppens Top Koi koivoer

Coppens Top Koi samenstelling

Het voer is samengesteld uit ingrediënten die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Coppens Top Koi heeft FORPLUS™ en BIO-MOS® toegevoegd om uw vissen in uitstekende gezondheid en top conditie te houden. Dit is vooral belangrijk voor de show koi die zeer oud kunnen worden. FORPLUS™ Is een vervanger van visolie. Visolie is rijk aan omega 3-vetzuren. Daarnaast heeft Coppens Top Koi tarwekiemen aan het voer toegevoegd voor een vitamine E boost. Het voer bevat verder nog astaxanthine en spirulina om de kleuren van de koi te ondersteunen. Sinds 2017 is bij het Coppens Top Koi voer probioticum toegevoegd. De positieve bacteriën in probiotica bevorderen de darmgezondheid van uw vissen. Hiermee worden ziekte verwekkende bacteriën bestreden. Hierdoor neemt de weerstand van uw koi toe en wordt er gezorgd voor een snellere nutriënten opname in de darmen, waardoor het voer beter wordt benut.

Coppens Top Koi voer eenvoudig online bestellen

Coppens Top Koi koivoer kopen? U kunt bij koivoerdirect.nl eenvoudig en snel uw koivoer bestellen. Wij beschikken over Coppens Top Koi voer in zakken van 15 kilo. Daarnaast beschikken wij ook over een andere variant Coppens koivoer, namelijk Coppens Wheatgerm. En ook voor andere merken koivoer kunt u bij ons terecht. Zo bestaat ons assortiment ook uit de merken Takazumi, Malamix, FD Food, Primakoi en Kusuri. Vanaf €50,- verzenden wij gratis uw bestelling binnen Nederland en België. Bij Koivoerdirect.nl bent u verzekerd van een betrouwbare en snelle service. Bij ons geldt ook een niet goed geld terug garantie. Ook staat service bij ons hoog in het vaandel. Samen met u willen wij graag meedenken in wat voor uw vissen het beste voer is. Ons doel is samen met u uw vissen en lang en gezond leven te geven!

View as Foto-tabel Lijst

1 Product

per pagina
Set Descending Direction
 1. Coppens Top Koi 15 kg
  € 105,00
  Rating:
  0%
  € 105,00
  Coppens Top Koi 15 kg
View as Foto-tabel Lijst

1 Product

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews