FD Food Build-UP

FD Food Build-UP voor een sterke weerstand

FD Food Build-UP is kwalitatief hoogwaardig koivoer met een basis van tarwebloem. FD Food Build-UP is ontwikkeld met als uitgangspunt een bijdrage te leveren aan een sterkere, betere weerstand van uw koi.

Lees hier meer over FD Food Build-UP koivoer

FD Food Build-UP

FD Food Build-UP bevat probiotica, ook wel goede bacteriën genoemd, welke een positief effect hebben op de weerstand van uw koi. Daarnaast is dit type koivoer geschikt voor het voederen met lage temperaturen. Niet elk type koivoer is geschikt om uw koi mee te voeden met lage temperaturen, maar FD Food Build UP zal met lage temperaturen geen afbreuk doen aan de gezondheid van de koi. Daarnaast bestaat dit type koivoer uit een uitgebalanceerde combinatie van enzymen, welke de lichaamsactiviteiten van de koi optimaal bevorderen. Verder zorgt de optimale samenstelling van het recept voor een bevordering van de verteerbaarheid. Tot slot houdt het koivoer uw koi optimaal doorvoed en zorgt het voor ontwikkeling van het lichaamsvolume zonder stress. Naast FD Food Build-UP bestaat het assortiment van FD Food koivoer ook uit andere soorten. Elke soort heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Zo kunt u ook kiezen voor FD Food Color-UP, FD Food Staple Plus, FD Food Color Emphasize, FD Food Germ of FD Food Supplement

FD Food Build-UP kopen

Op zoek naar koivoer dat de weerstand van uw koi optimaal verbeterd? FD Food Build-UP is hiervoor zeer geschikt koivoer. Het koivoer bestaat uit de volgende ingrediënten, namelijk: vismeel, tarwezemelen, glutenmeel, gedroogd brouwersgist, alfalfa, krillmeel, stevia poeder, knoflookpoeder, visolie, aquavitaminen en aquamineralen. Het voederen met FD Food Build-UP is geschikt vanaf een temperatuur van 6 graden. Het koivoer is verkrijgbaar in zakken van 3 Kilo, 5 Kilo, 15 Kilo en 20 Kilo. Daarnaast kunt u kiezen uit zinkend of niet zinkend FD Food koivoer. FD Food Build-UP is koivoer geschikt voor een vitaal leven van uw koi en er kan in de zomer, lente en herfst mee gevoerd worden. Ons assortiment bestaat ook uit de merken Takazumi, Malamix, Primakoi, Coppens, Kusuri en Natuurvoer voor uw koi. Bij bestellingen vanaf €50,- wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

View as Foto-tabel Lijst

6 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. FDFood Build Up extra 3 kg Medium pellets 10% OFF
  Speciale prijs € 44,50 Regular Price € 49,50
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 44,50 Regular Price € 49,50
  FDFood Build Up extra 3 kg Medium pellets
 2. FDFood Build Up extra 15 kg Medium pellets
  € 199,00
  Rating:
  0%
  € 199,00
  FDFood Build Up extra 15 kg Medium pellets
 3. FDFood Build Up extra 3 kg Large pellets
  € 49,50
  Rating:
  0%
  € 49,50
  FDFood Build Up extra 3 kg Large pellets
 4. FDFood Build Up extra 15 kg Large pellets
  € 199,00
  Rating:
  0%
  € 199,00
  FDFood Build Up extra 15 kg Large pellets
 5. FDFood Build UP Extra Sinking 5 kg Medium pellets
  € 79,50
 6. FDFood Build UP Extra Sinking 20 kg Medium pellets
  € 269,00
View as Foto-tabel Lijst

6 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews