FD Food Color Emphasize

FD Food Color Emphasize voor optimale kleurvorming

FD Food Color Emphasize is kwalitatief hoogwaardig soort koivoer. Daarnaast is het een soort basis FD Food koivoer gericht op kleurversterking van uw koi.

Lees hier meer over FD Food Color Emphasize

FD Food Color Emphasize

FD Food Color Emphasize werkt bevorderlijk voor de kleurvorming van uw koi. Het koivoer verbetert de rode kleurvorming van uw koi zonder de witte kleur van de koi aan te tasten. Daarnaast wordt in de FD Food Color Emphasize gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit spirulina, wat zorgt voor een verbetering van de spijsvertering en absorptie. Ook bevat deze soort koivoer tal van essentiële vitamines, waardoor de formule bij uw koi geen stress veroorzaakt. Uw koi kunnen gevoerd worden met FD Food Color Emphasize vanaf een watertemperatuur van 14 graden. Het is dan ook perfect koivoer voor de zomer en lente.

FD Food Color Emphasize kopen

FD Food Color Emphasize kopen doet u bij Koivoerdirect. Het koivoer is verkrijgbaar in zakken van 3 kilo en zakken van 15 kilo. Het perfecte kleur ondersteunend koivoer dat geen stress veroorzaakt bij uw koi. Daarnaast bestaat de formule uit een uitgebalanceerde combinatie van enzymen, vitaminen en overige ingrediënten om een goede spijsvertering bij uw koi te waarborgen. Bent u toch op zoek naar een soort koivoer van het merk FD Food met andere kenmerken en kwaliteiten? Het assortiment bestaat ook uit FD Food Build-UP, FD Food Color-UP, FD Food Staple Plus, FD Food Germ en FD Food Supplement. Bekijk goed welke kenmerken voor uw koi van belang zijn. Uw koivoer wordt in Nederland en België gratis verzonden bij bestellingen vanaf €50,-. Op zoek naar een gemakkelijke manier om uw koi te voeren? Ons assortiment bestaat ook uit diverse voerautomaten. Ook bestaat ons aanbod koivoer uit andere merken, namelijk Takazumi, Malamix, Primakoi, Coppens, Kusuri en Natuurvoer.

View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction
  1. FDFood Color Emphasize 3 kg Medium pellets
    € 69,50
  2. FDFood Color Emphasize 15 kg Medium pellets
    € 279,00
View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews