FD Food Color-UP

FD Food Color-UP voor perfecte kleurvorming

FD Food Color-UP is kwalitatief hoogwaardig koivoer dat ondersteuning biedt bij de kleurvorming van uw koi. Dit koivoer zorgt voor verbetering van de kleuren van uw koi, zonder het wit van de koi daarbij aan te tasten.

Lees hier meer over FD Food Color-UP koivoer

FD Food Color-UP

Het recept is zo samengesteld dat het wit van uw koi ook écht wit blijft. Het witte gedeelte van uw koi wordt met dit voer niet geel en uw koi zal optimaal bijven groeien. Het versterken van de kleurvorming kan soms voor stress zorgen bij de koi, maar dit koivoer zorgt juist voor vermindering van de stress tijdens deze periode. Daarnaast zorgt FD Food Color-UP ervoor dat uw koi tijdens het zomerseizoen nog sneller zal groeien. Tot slot zorgen de ingrediënten spirulina en stevia voor een uitstekende opname en verteerbaarheid van het koivoer. De unieke samenstelling van dit koivoer zorgt voor een prachtige kleurenpracht van uw koi. Laat ook uw opvallen door de prachtige kleurenvorming.

FD Food Color-UP kopen

Koioer dat bij uw koi zorgt voor een verbeterde kleurenpacht? FD Food Color-UP is hiervoor zeer geschikt koivoer. Laat ook uw koi volledig tot zijn recht kopen door middel van de mooiste kleurvorming. FD Food Color-UP bestaat uit een unieke samenstelling van ingrediënten. De ingrediënten waar het koivoer uit bestaat zijn: vismeel, zemelen, spirulina, tarwebloem, glutenmeel, steviapoeder, gedroogd brouwersgist, alfalfa, visolie, krillmeel, knoflookpoeder, vitamines en mineralen. Daarnaast is het koivoer verkrijgbaar in zakken van 3 Kilo en 15 Kilo. Het voer is geschikt om mee te voeren tijdens de zomer en lente en bij een temperatuur vanaf 14 graden. Toch liever een andere wens met betrekking tot de voeding van uw koi? Bekijk de overige FD Food koivoer typen: FD Food Build-UP, FD Food Staple Plus, FD Food Color Emphasize, FD Food Germ en FD Food Supplement. Elk type heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Naast FD Food koivoer bestaat ons assortiment ook uit andere merken koivoer, namelijk Takazumi, Malamix, Primakoi, Coppens, Kusuri en natuurvoer

View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. FDFood color Up 3 kg Medium pellets 10% OFF
  Speciale prijs € 89,95 Regular Price € 99,50
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 89,95 Regular Price € 99,50
  FDFood color Up 3 kg Medium pellets
 2. FDFood color Up 15 kg Medium pellets
  € 399,00
  Rating:
  0%
  € 399,00
  FDFood color Up 15 kg Medium pellets
View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews