FD Food Germ

FD Food Germ koivoer voor alle jaargetijden

FD Food Germ is een zinkend koivoer van hoogwaardige kwaliteit. FD Food Germ is geschikt koivoer om uw koi mee te voeren in de koude wintermaanden. Echter, ook in de overige jaargetijden kan met dit voer gevoerd worden.

Lees hier meer over FD Food Germ

FD Food Germ

FD Food Germ is een zinkend koivoer van hoogwaardige kwaliteit. FD Food Germ is geschikt voer om uw koi mee te voeren in de koude wintermaanden. Daarnaast is FD Food Germ zeer geschikt koivoer voor de periode na intensieve kleur- of groeivoeding. Het staat bekend om het ideale gebruik bij watertemperaturen onder de 8°C. Ook kan het goed dienen als gezond voedingssupplement. Echter, u kunt het FD Food Germ het gehele jaar door gebruiken. Wanneer je dit koivoer combineert met een standaard soort koivoer zul je een leukere voercombinatie creëren voor uw koi. De koi zullen er snel achter komen dat er voor iedereen iets te vinden is, ook voor de koi die niet aan de oppervlakte komen. Uw koi op een gemakkelijke manier voeren? Ga voor een van onze super gemakkelijke voerautomaten voor uw koi.

FD Food Germ kopen voor uw koi

FD Food Germ kopen? Dan bent u bij Koivoerdirect op de juiste plek. Dit zinkende koivoer is voor 100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is alleen de zuiverste kiemolie gebruikt voor het maken van dit koivoer. Door gebruik van FD Food Germ zullen de glans en witte kleuren van de koi verbeteren. Ook is het koivoer dat goed is om een mooie huid te behouden. Daarnaast kunt u het bijvoorbeeld combineren met FD Food Build-UP, om zo van beiden soorten koivoer een aantal functies te behouden. FD Food Germ koivoer kunt u het gehele jaar gebruiken, het bevat tal van goede vitaminen om uw koi het gehele jaar mee te voeren. Bij Koivoerdirect is FD Food Germ verkrijgbaar in zakken van 5 kilo en zakken van 20 kilo. Koivoer kopen? Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden. Naast FD Food Germ kunt u bij ons ook terecht voor FD Food Color-UP, FD Food Color Emphasize, FD Food Staple Plus en FD Food Supplement. Daarnaast bestaat het assortiment uit andere merken koivoer, namelijk Takazumi, Malamix, Primakoi, Coppens, Kusuri en Natuurvoer.

View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. FDFood germ Sinking 5 kg Medium Pellets
  € 79,50
  Rating:
  0%
  € 79,50
  FDFood germ Sinking 5 kg Medium Pellets
 2. FDFood germ Sinking 20 kg Medium Pellets
  € 269,00
  Rating:
  0%
  € 269,00
  FDFood germ Sinking 20 kg Medium Pellets
View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews