FD Food Staple Plus

FD Food Staple Plus

FD Food Staple Plus is hoogwaardig kwaliteit koivoer dat groei bevorderend werkt. Het koivoer stimuleert snelle groei van uw koi en is daarmee een van de basis voersoorten van FD Food.

Lees hier meer over FD Food Staple Plus

FD Food Staple Plus online bestellen

De groei die met dit koivoer wordt gestimuleerd komt tot stand door een combinatie van alfalfa met zorgvuldig geselecteerd vismeel. Deze combinatie realiseert efficiënte groei. FD Food Staple plus is een soort koivoer dat ook geschikt is voor de wat oudere, al volgroeide koi. Deze koi hebben vaak geen rijk gevuld, specifiek koivoer meer nodig. Daarnaast heeft dit koivoer een relatief lage prijs ten opzichte van de overige soorten koivoer, wat natuurlijk extra fijn is. Het FD Food Staple Plus is verkrijgbaar in zakken van 3 kilo en 15 kilo.

FD Food Staple Plus voor optimale groei

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardig koivoer dat zorgt voor verbetering van de groei van uw koi? Ga voor FD Food Staple Plus koivoer, een groei bevorderend koivoer. Het voer bestaat uit een combinatie van zorgvuldig samengestelde ingrediënten, welke een hoge verteerbaarheid realiseren. De ingrediënten waarvan het voer is samengesteld zijn: vismeel, tarwezemelen, tarwebloem, glutenmeel, gedroogd brouwersgist, alfalfa, krillmeel, visolie, aquavitaminen en aquamineralen. Met dit soort koivoer kan u uw koi in de zomer en lente voeren, bij temperaturen vanaf 15°C. Bent u op zoek naar FD Food dat bijvoorbeeld juist bevorderend werkt voor de kleurvorming of weerstand? Bekijk een van onze andere soorten FD Food: FD Food Build-UP, FD Food Color-UP, FD Food Color Emphasize, FD Food Germ en FD Food Supplement. Bedenk wat uw wens is met betrekking tot het koivoer en kies het koivoer dat geschikt is voor uw koi. Zit het voor u geschikte koivoer niet tussen het koivoer van FD Food? Ons assortiment bestaat ook uit koivoer van de merken Takazumi, Malamix, Primakoi, Coppens, Kusuri en Natuurvoer. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies van een van onze medewerkers? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. FDFood Staple Plus 3 kg Medium pellets 12% OFF
  Speciale prijs € 37,50 Regular Price € 42,50
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 37,50 Regular Price € 42,50
  FDFood Staple Plus 3 kg Medium pellets
 2. FDFood Staple Plus 15 kg Medium pellets
  € 169,00
  Rating:
  0%
  € 169,00
  FDFood Staple Plus 15 kg Medium pellets
View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews