FD Food Supplement

FD Food Supplement voor een sterk immuunsysteem

FD Food Supplement is een combinatie van alle voordelen van FD Food Build-UP Extra plus een aantal extra ingrediënten ter bevordering van het immuunsysteem.

Lees hier meer over FD Food Supplement

FD Food Supplement

FD Food Supplement is een soort koivoer dat bekend staat om de goede en bevorderende werking op het immuunsysteem van de koi. Het koivoer bevat speciale ingrediënten om het immuunsysteem te ondersteunen en de weerstand te verhogen. Daarnaast zorgt FD Food Supplement koivoer voor stressvermindering van uw koi, waardoor ze langer gezond blijven. Ook zorgt dit koivoer voor een betere gezondheid van uw koi doordat het de genezingsfase bij een huidbeschadiging verkort. Het koivoer is zeer geschikt voor een koi waarbij een extra boost van het immuunsysteem vereist is en daarnaast een indrukwekkende ontwikkeling. U kunt hierbij denken aan een periode na een bepaalde stresssituatie. FD Food Supplement helpt bij de ontwikkeling van een stabiel slijmvlies, verhoogt de functionaliteiten van de organen van uw koi en verhoogt tegelijkertijd de weerstand.

FD Food Supplement koivoer kopen

FD Food Supplement koivoer kopen? Bij Koivoerdirect.nl is FD Food Supplement koivoer verkrijgbaar in zakken van 3 kilo en zakken van 15 kilo. Het koivoer heeft zoals bovenstaand beschreven diverse goede eigenschappen. De aansterkende eigenschappen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk wanneer uw koi vanuit de winter in de lenteperiode komen of vanuit de herfst teruggaan naar de koudere seizoenen. Op zoek naar FD Food met andere eigenschappen? U kunt bij ons ook terecht voor FD Food Build-UP, FD Food Color-UP, FD Food Staple Plus, FD Food Color Emphasize en FD Food Germ. Daarnaast bestaat ons assortiment uit tal van andere merken koivoer, namelijk Takazumi, Malamix, Primakoi, Coppens, Kusuri en Natuurvoer. Ook hiervan vindt u bij ons diverse varianten koivoer.

View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. FDFood Supplement 3 kg Medium pellets
  € 69,50
  Rating:
  0%
  € 69,50
  FDFood Supplement 3 kg Medium pellets
 2. FDFood Supplement 15 kg Medium pellets
  € 279,00
  Rating:
  0%
  € 279,00
  FDFood Supplement 15 kg Medium pellets
View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews