Kusuri growth (5 kg) - Koivoer

Kusuri Growth 5 kg medium pellets

Op voorraad
SKU
SF659
Speciale prijs € 87,95 Regular Price € 100,90

Kusuri Growth : dit koivoer bevat de hoogste kwaliteit eiwitten om een snelle groei te bevorderen, zonder het risico op vetafzettingen binnen het lichaam van de vis. Kusuri Growth biedt een precieze mix van lipiden en andere vitale voedzame ingrediënten om zowel snelle groei als een goede lichaamsbouw te bevorderen.

Kusuri Growth ( emmer 5 kilo ) medium pellets korrel 4 - 5 mm

Kusuri Growth van het merk Kusuri bevat de hoogste kwaliteit eiwitten om een snelle groei te bevorderen, zonder het risico op vetafzettingen binnen het lichaam van de vis. Koivoer Kusuri Growth biedt een precieze mix van lipiden en andere vitale voedzame ingrediënten om zowel snelle groei als een goede lichaamsbouw te bevorderen. Voor optimaal resultaat alleen gebruiken boven 20ºC vijverwater. Bij voorkeur meerdere keren per dag kleine porties voeren voor maximaal resultaat en behoud van de waterkwaliteit.

Ingrediënten: vismeel, soja, tarwe, tarwegluten, visolie, monocalcium fosfaat, fosfor, calcium,lysine, methionine, vitamine A, vitamine D3, vitamine E, vitamine C, koper, conserveringsmiddel E280, antioxidant

Kwaliteitsanalyse: eiwit 45%, vet 12%, ruwe as 9,5%, calcium 1,8%, vezels 1,5%

Meer informatie
Merk Kusuri
GTIN 5055149002281

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews