Kusuri Kolor (5 kg) - Koivoer

Kusuri Kolor 5 kg Medium Pellets

Op voorraad
SKU
SF663
Speciale prijs € 74,95 Regular Price € 88,20

Dit koivoer versterkt en verbetert de schoonheid en kleur van uw koi.

Kusuri Kolor ( 5 kilo ) - drijvend kleur voer medium pellet ( 6 mm ).

Kusuri koivoer heeft een aantal medische voordelen. Het niet-chemische “Optimum” dat direct het afweersysteem van de vissen stimuleert. Verder voeden “Prebiotica” de micro flora bacteriën die het voedsel verteren. Het grote aantal van deze bacteriën verbetert de vertering van het voedsel en zorgt voor betere groei en minder afval in het water. Er wordt ook een probiotisch effect verkregen omdat het immuunsysteem van de ingewanden wordt versterkt, zodat de groei van potentiële ziekteverwekkers wordt beperkt (Salmonella, E coli enz.). Kusuri Kolor versterkt en verbetert de schoonheid en kleur van uw koi. Kusuri Kolor 6mm drijvend voer bevat de hoogste kwaliteit eiwitten en ingrediënten om de kleur van uw koi te verbeteren.

Kusuri Kolor is speciaal samengesteld met Paprika en Spirulina om de kleur diepte op natuurlijke wijze te stimuleren. Met Wheatgerm, Soya en vismeel kan dit voer met een eiwit percentage van 35% worden gevoerd vanaf 10°C watertemperaturen. Bij watertemperaturen boven 20°C kan dit voer met andere Kusuri voeren worden gemengd om zowel groei als kleur te promoten.

Ingrediënten: Soyaboonmeel, Tarwe, Vismeel, Zonnebloem zaad extract, Maisgluten, Paprika, Vitamine en Mineraal Premixen, Raapzaadolie, Visolie, Spirulina, Vocht, Kalkbloem.

Basis Analyse: Eiwit 35%, Olie 8%, Ruwe As 7%, Ruwe vezels 4%, Calcium 1.6%, Vocht 8%

Meer informatie
Merk Kusuri
GTIN 5055149004315

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews