Kusuri Sinking (2,5 kg) - Koivoer

Kusuri Sinking 2,5 kg

Op voorraad
SKU
SF649
Speciale prijs € 38,95 Regular Price € 44,65

is een all-season formule, en is geschikt voor vele soorten bodemvissen zoals meerval, steur, zeelt, koi, goudvissen, etc.

Kusuri Sinking (zinkend voer) in emmer ( 2,5 kilo ) Pellets 4 mm.

dit koivoer heeft een aantal medische voordelen. Het niet-chemische “Optimum” dat direct het afweersysteem van de vissen stimuleert. Verder voeden “Prebiotica” de micro flora bacteriën die het voedsel verteren. Het grote aantal van deze bacteriën verbetert de vertering van het voedsel en zorgt voor betere groei en minder afval in het water. Er wordt ook een probiotisch effect verkregen omdat het immuunsysteem van de ingewanden wordt versterkt, zodat de groei van potentiële ziekteverwekkers wordt beperkt (Salmonella, E coli enz.). Kusuri Sinking pellet is een all-season formule, en is geschikt voor vele soorten bodemvissen zoals meerval, steur, zeelt, koi, goudvissen, etc. Dit zinkende voer is door middel van een speciaal temperatuur kookproces en "expansie" techniek samengesteld. Dit zorgt ervoor dat het in het voer aanwezige zetmeel opzwelt waardoor het gemakkelijker is te verteren voor alle vijvervissen.

Ingrediënten: vismeel, sojaboon, tarwekiem, visolie, tarwe, maïs gluten meel, gist extracten, vitaminen en mineralen, kalksteen, dicalcium fosfaat, zout, monocalcium fosfaat, glucanen en nucleotiden, betaine, natrium propionaat, spoorelementen, vitamine A 12000 iu/Kg, vitamine D3 1500 iu/kg, vitamine E (als alpha-tocopherol acetaat), 100 iu/kg fosfor 1.5%, koper (als koperstrike)10 mg/kg, toegestane antioxidanten en selenium (als natrium seleniet).

Basis analyse: eiwit 30%, olie 10%, vezels 6%, ruwe as 15% en vocht 7%

Meer informatie
Merk Kusuri
GTIN 5055149002427

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews