Kusuri Super Growth Pasta (1 kg) - Koivoer

Kusuri Super Growth Pasta 1 kg

Op voorraad
SKU
SF653
Speciale prijs € 21,25 Regular Price € 24,32

Voor zeer hoge groei, superieure kleur en lage vervuiling. Het ultieme verse voer voor koi! Kusuri Super Growth pasta voer komt als poeder, en wordt met water tot een deeg gevormd dat direct aan de vissen kan worden gevoerd.

Kusuri Super Growth Pasta ( 1 kilo )

Kusuri koivoer heeft een aantal medische voordelen. Het niet-chemische “Optimum” dat direct het afweersysteem van de vissen stimuleert. Verder voeden “Prebiotica” de micro flora bacteriën die het voedsel verteren. Het grote aantal van deze bacteriën verbetert de vertering van het voedsel en zorgt voor betere groei en minder afval in het water. Er wordt ook een probiotisch effect verkregen omdat het immuunsysteem van de ingewanden wordt versterkt, zodat de groei van potentiële ziekteverwekkers wordt beperkt (Salmonella, E coli enz.). Voor zeer hoge groei, superieure kleur en lage vervuiling. Het ultieme verse voer voor koi! Kusuri Super Growth pasta voer komt als poeder, en wordt met water tot een deeg gevormd dat direct aan de vissen kan worden gevoerd.

Omdat dit voer niet aan verhitting en koken is blootgesteld zijn er geen waardevolle voedingsstoffen verloren gegaan. Het gemaakte deeg kan, mits gekoeld, 3 dagen worden gebruikt. Super Growth is zeer eiwitrijk voer (63.4%) dat samen met een goede waterkwaliteit tot superieure groei kan leiden. Het hoge eiwitgehalte in dit voer wordt na vertering omgezet in vertakte keten aminozuren die voor een betere spierontwikkeling en verdere energie zorgen. Dit eiwitrijke voer kan alleen boven 20°C watertemperaturr worden gebruikt. Super Growth pasta voer geeft minder afval wat de water parameters ten goede zal komen. De hoge kwaliteit van witvismeel zal bovendien het witte pigment van koi verbeteren. Voer niet te veel! We raden aan om de helft van normaal pellet voer te geven.

Ingrediënten: "LT” Witvismeel,Tarwemeel eiwitten, Niacine, Kelp, Vitamines A,B,D,E,K, Gestabilizeerde Vitamine C, Kusuri Klay, brouwersgist, Mineralen, Spirulina, Antioxidant.

Basis analyse: Ruwe Eiwitten 63,4%, olie 8,1%, Ruwe as 8.69, Vezels 0.69%

Meer informatie
Merk Kusuri
GTIN 8717605086460

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews