Malamix 17

Malamix 17

Malamix is een merk dat gaat voor kwaliteit. Het koivoer en de afweerversterkers van Malamix zijn allen samengesteld om het immuunsysteem van uw koi te verbeteren. Malamix 17 heeft een bewezen werking op de gezondheid van uw koi; het zorgt onder andere voor een gezonde, dikke slijmhuid. Bovendien stimuleert Malamix 17 de filterbacteriën en probiotica door het gebruik van enzymen en voedingsstoffen.

Lees hier meer over Malamix 17

Malamix 17 afweerversterker voor uw koi

Oorspronkelijk is Maarten Lammens het Malamix 17 voer gaan ontwikkelen voor vissen met een slechte slijmlaag. Dit houdt in dat de vissen te weinig slijm, te dik slijm of slijm hebben met een slechte consistentie. De kans op ziekten bij een vis wordt aanzienlijk groter wanneer de slijmlaag van de vis te weinig afweerstoffen bevat. Een gezonde en sterke slijmlaag is dan ook erg belangrijk voor het houden van een gezonde vis. Het vormt de basis van de gezondheid van een vis. Malamix 17 is speciaal ontwikkeld om vissen met enige regelmaat te voorzien van afweerversterkers. Dit houdt in dat de vissen het beste om de twee á drie maanden gevoerd kunnen worden met Malamix 17. Daarnaast kan dit beste pas gedaan worden bij een watertemperatuur van 8°C. Aangezien het voer volledig bestaat uit biologische producten is er van een overdosis nooit sprake. Daarnaast bevat het voer enzymen/nutriënten welke een positieve werking hebben op de probiotica en filterbacteriën. Dit zorgt voor een preventieve bescherming van de vis tegen gatenziekte en tegelijkertijd voor een verbeterde waterkwaliteit. Malamix 17 bevat een ideale mix van afweerversterkers, welke grotendeels worden opgenomen door de slijmhuid. Door met enige regelmaat uw vis te voeren met Malamix 17 zorgt u voor een goede afweer tegen ziekten en een gezonde, sterke slijmlaag. Een goede aanvulling op dit koivoer is Malamix Food, waarmee u het gehele jaar door uw koi kunt voeren.

Malamix 17 kopen

Bent u op zoek naar visvoer waarmee u het afweersysteem van uw vissen een boost geeft en tegelijkertijd een optimale slijmlaag creëert? Malamix 17 is speciaal ontwikkeld voor het creëren van een sterk afweersysteem en een sterke slijmlaag en bevat de volgende ingrediënten: Spirulina/Chlorella, Aloë Vera, Propolis, Calendula, Echinacea, Curcuma, Geber, Astaxanthin, Inuline, Gingko Biloba, Eucalyptus, Ginseng, Vit. A-C-D-E, Enzymen voor nitrificerende bacteriën en Probiotica. Het voer is bij Koivoerdirect.nl verkrijgbaar in flessen van 1 liter of cans van 2,5 en 5,0 liter. Bent u op zoek naar koivoer met andere eigenschappen en kwaliteiten? Ons aanbod bestaat ook uit andere merken koivoer als Takazumi, FD Food, Primakoi, Coppens, Kusuri en Natuurvoer. Daarnaast kunnen onze verschillende voerautomaten het voeren van uw koi vergemakkelijken. 

View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Malamix 17 fles 1 liter
  € 24,95
  Rating:
  0%
  € 24,95
  Malamix 17 fles 1 liter
 2. Malamix 17 can 2,5 liter
  € 44,95
  Rating:
  0%
  € 44,95
  Malamix 17 can 2,5 liter
 3. Malamix 17 can 5 liter
  € 64,95
  Rating:
  0%
  € 64,95
  Malamix 17 can 5 liter
View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews