Malamix Food

Malamix Food

Malamix is een merk dat gaat voor kwaliteit. Het koivoer en de afweerversterkers van Malamix zijn allen geproduceerd om het immuunsysteem van uw koi te verbeteren. De producten van Malamix zijn samengesteld door koi dokter Maarten Lammens en de grootste voederfabriek in de EU. Malamix Food is een unieke combinatie van lookpoeder, aloë vera, inuline, astaxanthine, vitamines A, D3, E, C en spirulina. Al deze ingrediënten worden toegevoegd aan een basis samenstelling die op zichzelf al aan de allerhoogste eisen voldoet.

Lees hier meer over Malamix Food

Malamix Food koivoer van topkwaliteit

Malamix Food is samengesteld door Maarten Lammens. Maarten Lammens heeft Malamix Food ontwikkeld naar aanleiding van het succes van Malamix 17. Malamix Food is uniek visvoer door de samenstelling van de ingrediënten, welke anders is dan bij Malamix 17. Ook dit voer is professioneel koivoer van hoogwaardige kwaliteit. Het koivoer stimuleert de groei, kleurvorming en gezondheid van uw koi. Daarnaast zorgt Malamix Food ervoor dat uw koi beter bestand is tegen stress, infecties en overige ziektes. Dit voer bevat alles wat uw koi nodig heeft voor een gezond leven. Dit type koivoer kan gebruikt worden als aanvulling op de Malamix 17, waar u uw vissen om de twee á drie maanden mee kunt voeren. Malamix Food is de perfecte aanvulling op dit koivoer omdat het geschikt is om het gehele jaar door mee te voeren. Hierbij hangt de hoeveelheid en de geschikte frequentie van het voederen af van de watertemperatuur. Bij een watertemperatuur boven de 12°C, kan er 2 tot 4 maal per dag gevoederd worden. Bij een watertemperatuur lager dan 12°C is één voederbeurt per dag voldoende. Vissen stoppen vanzelf met eten, meestal bij een watertemperatuur van 6 á 7°C, waardoor je ze altijd kunt voederen wanneer ze om eten vragen. Tot slot is het koivoer nauwkeurig afgestemd op de behoeften van de koi en zorgt het voor een vlotte spijsvertering, waardoor minimale afvalstoffen worden geproduceerd. Dit komt ook ten goede aan de kwaliteit van het water.

Malamix Food kopen

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardig koivoer waarmee u het immuunsysteem van uw koi stimuleert en waarmee u het gehele jaar door kunt voederen? Malamix Food is hiervoor zeer geschikt koivoer. Het koivoer maakt uw koi beter bestand tegen stress, infecties en overige ziektes. Daarnaast bevordert het de kleurvorming en groei van uw koi. Een hoog gehalte aan natuurlijke kleurversterkers zorgt ervoor dat er een intens rode kleur ontstaat, welke lange tijd aanwezig blijft. Malamix Food bestaat uit de volgende ingrediënten: Sojaschroot, geschild, getoast, (geproduceerd uit genetisch gemodificeerde sojabonen), tarwekiemen, tarwebloem, vismeel, sojabonen (getoast en daarnaast geproduceerd uit genetisch gemodificeerde sojabonen), haemglobipoeder, maisgluten, biergist, premix, visolie, betanïne, sojalechtine, gist-autolysaat, knoflookpoeder, vitamine C, macroguard, barox dry, aloë vera, inuline, astaxanthine en spirulina. Het koivoer voldoet aan de allerhoogste eisen, normen en waarden. Het voer beschikt dan ook over de GMP-certificering. Koivoerdirect.nl beschikt over een ruim assortiment aan Malamix Food. Bij Koivoerdirect.nl is het Malamix Food koivoer verkrijgbaar in zakken van 5 en 10 kilo of tonnen van 1,3 en 7 kilo. Heeft u nog vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Onze specialisten helpen u graag. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Op zoek naar een ander soort koivoer? Ons ruime aanbod koivoer bestaat ook uit de merken Takazumi, FD Food, Primakoi, Coppens, Kusuri en Natuurvoer. Om het voeren van uw koi extra gemakkelijk te maken hebben wij ook verschillende voerautomaten in ons assortiment.

View as Foto-tabel Lijst

4 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Malamix Food 1,3 kg
  € 19,95
  Rating:
  0%
  € 19,95
  Malamix Food 1,3 kg
 2. Malamix Food 5 kg
  € 54,95
  Rating:
  0%
  € 54,95
  Malamix Food 5 kg
 3. Malamix Food 7 kg 2% OFF
  Speciale prijs € 79,95 Regular Price € 81,95
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 79,95 Regular Price € 81,95
  Malamix Food 7 kg
 4. Malamix Food 10 kg 5% OFF
  Speciale prijs € 94,50 Regular Price € 99,95
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 94,50 Regular Price € 99,95
  Malamix Food 10 kg
View as Foto-tabel Lijst

4 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews