Primakoi Base

Primakoi Base, eerlijk basis koivoer voor een voordelige prijs

Primakoi Base is een soort koivoer waarmee u uw koi het gehele jaar door kunt voeren. Primakoi base is een basisvoer dat voornamelijk bekend staat om de positieve werking op de gezondheid, conditie en kleuronderhoud van uw koi.

Lees hier meer over Primakoi Base koivoer

Primakoi Base koivoer

Primakoi Base is een eerlijk basis koivoer van goede kwaliteit, waarmee u uw koi het gehele jaar door kunt voeren. Het werkt niet alleen ten goede van de gezondheid van uw koi, maar werkt ook versterkend voor de kleurvorming. Dit komt met name door de stof astaxanthine welke in het koivoer zit. Primakoi koivoer is een soort koivoer dat in eerste instantie een tijd blijft drijven. Op deze manier kunt u goed in de gaten houden of uw koi al aan het eten zijn. Daarnaast is het voer gemakkelijk verteerbaar, wat een positieve invloed heeft op het water. Het water wordt op deze manier niet vervuilt, wat ook weer zorgt voor minder problemen met de filter in het water. De samenstelling van het voer bestaat uit visolie, vismeel, tarwe, tarwegluten, sojaschroot en ontdopte en getoaste soja. Primakoi Base koivoer is een soort koivoer waarmee u het gehele jaar door zorgt voor een gezonde, fitte koi met mooie kleuren.

Primakoi Base koivoer kopen

Primakoi Base koivoer kopen? Bij Koivoerdirect.nl hebben we verschillende verpakkingen Primakoi Base koivoer voor u in ons assortiment. Zo kunt u kiezen uit een zak van 2,5 kilo, 5 kilo of 10 kilo. Daarnaast hebben wij nog twee andere varianten Primakoi koivoer in ons assortiment, namelijk Primakoi Duo en Primakoi Pro. Bent u toch op zoek naar een soort koivoer van een ander merk? Bij ons kunt u ook terecht voor koivoer van de merken Takazumi, Malamix, FD Food, Kusuri en Coppens. Daarnaast bestaat het aanbod uit verschillende voerautomaten.

View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Primakoi Base 2,5 kg 7% OFF
  Speciale prijs € 17,95 Regular Price € 19,25
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 17,95 Regular Price € 19,25
  Primakoi Base 2,5 kg
 2. Primakoi Base 5 kg 7% OFF
  Speciale prijs € 29,95 Regular Price € 32,25
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 29,95 Regular Price € 32,25
  Primakoi Base 5 kg
 3. Primakoi Base 10 kg 10% OFF
  Speciale prijs € 52,95 Regular Price € 58,75
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 52,95 Regular Price € 58,75
  Primakoi Base 10 kg
View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews