Primakoi Duo

Primakoi Duo, volledig koivoer van uitstekende kwaliteit

Primakoi Duo is een volledig soort koivoer van uitstekende kwaliteit. Dit voer onderhoudt de conditie, kleuring, groei en kracht van uw kop. Primakoi Duo is een eerlijk combinatievoer voor gezonde, flinke en mooie kooien. Dit voer kan gevoerd worden bij watertemperaturen vanaf 10 graden. De korrels blijven lang drijven, zodat u kunt zien of uw koi goed eet. Voer niet meer dan uw koi op kan in vijf tot tien minuten. Primakoi Duo is goed verteerbaar en vervuilt het water niet. Dit geeft ook weinig problemen met uw filter. 

Lees hier meer over Primakoi Duo koivoer

Primakoi Duo koivoer: de opslag

Een juiste opslag van Primakoi Duo voer is zeer belangrijk. Zeker nadat de verpakking geopend is. Het koivoer moet opgeslagen worden op een droge en koele plek. Ook is het advies om het in goed sluitbare bakken te bewaren. Dit om uiteenvallen van vitaminen en andere onstabiele ingrediënten te voorkomen. Realiseert u dat het niet alleen de hoeveelheid eiwitten, vitamines of koolhydraten is dat ervoor zorgt dat het voer gezond is, maar ook de kwaliteit van deze ingrediënten. Let verder ook op de houdbaarheidsdatum van het voer. Vanaf het moment dat het voer geproduceerd is, beginnen de voedingsstoffen en vitamines af te breken. Dit houdt in dat vers Primakoi Duo voer altijd beter is voor een koi. Naast Primakoi Duo bestaat ons assortiment ook uit andere varianten Primakoi koivoer, namelijk Primakoi Base en Primakoi Pro. Elk soort heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten.

Hoeveel Primakoi Duo voer mag u geven?

Een van de meest gemaakte fouten is het teveel geven van voer. Dit zorgt ervoor dat er voedsel blijft drijven in het water en de vissen meer uitwerpselen zullen hebben dan normaal. Uw filter kan hierdoor ook overbelast worden. Als richtlijn kunt u ervan uit gaan dat u niet meer Primakoi duo voer moet geven dan uw koi binnen vijf minuten op kan. Dit is dus een kwestie van verschillende hoeveelheden proberen en kijken hoe lang uw koi erover doet om dit op te eten. Primakoi Duo koopt u eenvoudig bij Koivoerdirect.nl. Het koivoer is verkrijgbaar in zakken van 2,5kg, 5kg en 10kg. Naast Primakoi koivoer kunt u bij ons ook terecht voor andere merken koivoer, namelijk Takazumi, Malamix, FD Food, Primakoi, Coppens en Kusuri. Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende voerautomaten.

View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Primakoi Duo 2,5 kg 7% OFF
  Speciale prijs € 17,95 Regular Price € 19,25
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 17,95 Regular Price € 19,25
  Primakoi Duo 2,5 kg
 2. Primakoi Duo 5 kg 7% OFF
  Speciale prijs € 29,95 Regular Price € 32,25
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 29,95 Regular Price € 32,25
  Primakoi Duo 5 kg
 3. Primakoi Duo 10 kg 10% OFF
  Speciale prijs € 52,95 Regular Price € 58,75
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 52,95 Regular Price € 58,75
  Primakoi Duo 10 kg
View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews