Primakoi Pro

Primakoi Pro, eerlijk koivoer voor een sterke groei van uw koi

Primakoi Pro koivoer is eerlijk koivoer dat bevorderlijk werkt op de groei van uw koi. Daarnaast staat Primakoi Pro koivoer bekend om goede kwaliteit koivoer voor een relatief voordelige prijs, een goede prijskwaliteitsverhouding. Primakoi Pro koivoer is een goed kwalitatief koivoer dat zorgt voor een gezonde groei van de koi.

Lees hier meer over Primakoi Pro koivoer

Primakoi Pro koivoer

Primakoi Pro koivoer is een soort koivoer dat bekendstaat om de goede en gezonde werking op de groei van de koi. U kunt met dit koivoer voeren vanaf een watertemperatuur vanaf 15 graden. Primakoi Pro koivoer is dan ook zeer geschikt om zomers uw koi mee te voeren. In de zomer is de spijsvertering van uw koi op het beste niveau. Verder is Primakoi Pro drijvend koivoer, waardoor u goed in de gaten kunt houden of uw koi goed eten. Ook zorgt dit ervoor dat het water minder snel vervuilt raakt en er geen problemen ontstaan met de filter in het water. Tot slot heeft Primakoi Pro koivoer als belangrijke eigenschap dat het de kracht van de koi bevordert. Bent u op zoek naar een soort Primakoi koivoer dat beschikt over andere eigenschappen en kwaliteiten? Ons assortiment beschikt ook over Primakoi Base koivoer en Primakoi Duo koivoer. Zorg voor een goede en gezonde groei van uw koi door uw koi te voeren met Primakoi Pro koivoer.

Primakoi Pro koivoer kopen

Primakoi Pro koivoer kopen? Dan bent u bij Koivoerdirect.nl aan het juiste adres. De Primakoi Pro koivoer is bij ons verkrijgbaar in zakken van 2,5 kilo, 5 kilo en 10 kilo. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies van een van onze medewerkers? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Toch een geheel ander merk koivoer proberen? Bij ons kunt u ook terecht voor koivoer van de merken Takazumi, Malamix, Coppens, Kusuri en FD Food.

View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Primakoi Pro 2,5 kg 7% OFF
  Speciale prijs € 17,95 Regular Price € 19,25
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 17,95 Regular Price € 19,25
  Primakoi Pro 2,5 kg
 2. Primakoi Pro 5 kg 7% OFF
  Speciale prijs € 29,95 Regular Price € 32,25
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 29,95 Regular Price € 32,25
  Primakoi Pro 5 kg
 3. Primakoi Pro 10 kg 10% OFF
  Speciale prijs € 52,95 Regular Price € 58,75
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 52,95 Regular Price € 58,75
  Primakoi Pro 10 kg
View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews