Takazumi Yugen (2,5 kg) - Koivoer

Takazumi Yugen 2,5 kg

Op voorraad
SKU
CYnv0911
Speciale prijs € 94,95 Regular Price € 105,20

Takazumi Yugen 2,5kg: Een volledig voer voor koi met een toegevoegde bacteriële immunomodulator waardoor een weergaloos effect op het immuunsysteem van de koi wordt bewerkstelligd.

Levertijd: 1-3 werkdagen

Takazumi Yugen 2,5kg - Met immunomodulator voor top-afweer

Takazumi Yugen is een volledig koivoer met een toegevoegde bacteriële immunomodulator waardoor een weergaloos effect op het immuunsysteem van de koi wordt bewerkstelligd. Toediening van Takazumi Yugen resulteert zowel bij de opgroeiende als bij de volwassen koi in zeer korte tijd in een goed ontwikkeld en superieur functionerend immuunsysteem. Dit uit zich in een verbazingwekkend snelle groei, spectaculaire kleurontwikkeling en bovenal in een sterke verbetering van de natuurlijke weerstand. Voer Takazumi Yugen in plaats van het normale voer 4 x per jaar gedurende slechts 5 dagen, met tussenpozen van minimaal 2 maanden en in elk geval kort vóór en kort ná de winterperiode. “Yugen” staat voor subtiliteit met grote diepgang. Het is die virtuoze eenvoud die een complexe werkelijkheid aan het licht brengt. Toch liever een andere grootte? Bekijk ons complete Takazumi Yugen assortiment.

Samenstelling: vismeel, vis- en plantaardige oliën, graan en graanproducten, tarwekiemen, aminozuren en immunomodulator bioprotein 00635-en (fefac feed materials register) koolhydraten 46,0%, ruwe proteïne 35,0%, ruwe as 6,0%, ruwe oliën en vetten 4,0%, ruwe celstof 2,9%, fosfor 0,8 %

Toevoegingsmiddelen: vitaminen a - 750 ie/kg, d3 - 110 ie/kg, c (gestabiliseerd) - 225 mg/kg en e - 200 g/kg, cu (koper(ii)sulfaat) 5,0 mg/kg, astaxanthine 10 mg/kg

Yugen is een toepassing die voortkomt uit de levenslange zoektocht van professor John en mrs Cynthia Stanford naar methoden om het immuunsysteem van mens en dier te versterken. Yugen is een co-productie van BioEos [gb] en Takazumi [nl].

Tip: bij nieuwe aankopen van Koi, zet direct bij binnenkomst gedurende 5 dagen Takazumi Yugen in. In combinatie met Shinji Sakan-ni, wat de bacteriedruk direct verlaagd, heb je dan een geweldig middel om je koi in “no time” op te vangen en te acclimatiseren.

Meer informatie
Merk Takazumi
GTIN 8717371560911
Levertijd 1-3 werkdagen

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews