Takazumi Easy

Takazumi Easy

Takazumi Easy is een zinkend voer wat Takazumi speciaal ontworpen heeft voor de minder actieve koi. Vanwege het feit dat het voer zinkt, komt het ook bij vissen terecht die niet mee doen aan de strijd om drijvend voer. U kunt bij Koivoerdirect Takazumi Easy kopen in 2 verschillende maten: 1 kilogram en 2,5 kilogram.

Lees hier meer over Takazumi Easy koivoer

Takazumi Easy Koivoer voor de minder actieve koi

Takazumi Easy koivoer is ideaal voor de minder actieve koi bij u in de vijver. Het voer is hier speciaal voor ontwikkeld. De minder actieve koi gaat vaak niet op zoek naar pas gestrooide korrels die aan het oppervlakte van de vijver blijven drijven, maar blijft wachten tot het voer naar de bodem zakt. Takazumi Easy is zo ontwikkeld dat het zinkt. Daarnaast is het voer heel geschikt voor de winterperiode, omdat de vissen zo tijdens de koudere periode de tijd hebben om het voer rustig op te eten vanaf de bodem. Kijk voor al het koivoer dat geschikt is voor de winterperiode op onze Winter Koivoer-pagina. Ook maakt het lage vetgehalte en het medium proteïnegehalte dit voer uiterst geschikt voor de winter. U kunt het Takazumi Easy koivoer dan ook gebruiken bij een watertemperatuur vanaf 4°C. De kwaliteit van het voer hangt nauw samen met de juiste bewaarwijze en de houdbaarheidsdatum, waardoor het van belang is de verpakking van het voer goed te bekijken.

Takazumi Easy Koivoer kopen

Takazumi Easy Koivoer staat voor kwalitatief hoogwaardig koivoer mede dankzij de uiterst zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Heeft u een minder actieve koi in uw vijver of komt de winterperiode er aan? Takazumi Easy Koivoer is hiervoor de perfecte oplossing. Bij Koivoerdirect.nl bent u hiervoor aan het juiste adres. Takazumi Easy is te verkrijgen in verpakkingen van 1 kilo en 2,5 kilo. Heeft uw koi andere benodigdheden? Ons assortiment bestaat uit verschillende varianten Takazumi koivoer. Zo kunt u bij ons ook terecht voor Takazumi Mix, Takazumi Gold Plus, Takazumi High Growth, Takazumi Vital, Takazumi Steur, Takazumi Junior Premium, Takazumi Friend en Takazumi Yugen. Bestel uw koivoer bij Koivoerdirect.nl en u bent verzekerd van uitstekende service en scherpe prijzen.

View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Takazumi Easy 1 kg
  € 13,50
  Rating:
  0%
  € 13,50
  Takazumi Easy 1 kg
 2. Takazumi Easy 2,5 kg 12% OFF
  Speciale prijs € 24,95 Regular Price € 28,50
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 24,95 Regular Price € 28,50
  Takazumi Easy 2,5 kg
View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews