Takazumi Friend

Takazumi Friend kopen

Takazumi Friend is het portemonnee-vriendelijke koivoer van het merk Takazumi. Met de varianten Takazumi Friend 10 kilogram en Takazumi Friend Mix 10 kilogram biedt Koivoerdirect twee verschillende soorten goedkoop koivoer van het merk Takazumi aan.

Lees hier meer over Takazumi Friend

Onderhoudend basisvoer voor koi

Takazumi Friend is een voordelig drijvend onderhoudend koivoer. Het is ontwikkeld om in de grote behoefte aan een voordelig kwaliteitsvoer te voorzien. Friend is echte kwaliteit, een voer mag namelijk niet zomaar Takazumi heten! De drijvende korrels van 6mm zijn niet alleen vriendelijk voor uw vissen, maar ook voor het vijverwater (dat vertroebelt niet) en voor het filter (dat wordt niet extra belast). Daarnaast zorgt het voor een gezonde, flinke en goed uitziende koi. Dit voer is voordelig samengesteld zodat de prijs gunstig is voor de consument. Takazumi friend mag gevoerd worden bij een temperatuur hoger dan 12 graden en wordt uitsluitend verkocht in zakken van 10 kilo. Takazumi garandeert verder de hoge productkwaliteit bij ongeopende en juist bewaarde zakken tot zeker aan de houdbaarheidsdatum. Kortom, als u op zoek bent naar een eerlijk, goed en betaalbaar koivoer, dan is Takazumi Friend zeker het voer wat u moet proberen. Uw vissen zullen hier zeker van smullen.

Takazumi Friend Mix

Onderhoudend basis en kleurvoer voor koi

Takazumi Friend Mix is een volledig en voordelig drijvend koivoer dat kleur en groei ondersteunt. Het is ontwikkeld om in de grote behoefte aan een voordelig kwaliteitsvoer te voorzien. Friend Mix is echte kwaliteit, een voer mag namelijk niet zomaar Takazumi heten! De drijvende korrels van 6mm zijn niet alleen vriendelijk voor uw vissen, maar ook voor het vijverwater (dat vertroebelt niet) en voor het filter (dat wordt niet extra belast) en het zorgt voor gezonde, flinke en goed uitziende koi met een mooie kleur. Dit voer is voordelig samengesteld zodat de prijs gunstig is voor de consument. Takazumi Friend Mix mag gevoerd worden bij een temperatuur hoger dan 12 graden en word uitsluitend verkocht in zakken van 10 kilo. Takazumi garandeert verder de hoge productkwaliteit bij ongeopende en juist bewaarde zakken tot zeker aan de houdbaarheidsdatum. Kortom, als u op zoek bent naar een eerlijk, goed en betaalbaar koi voer is Takazumi Friend Mix zeker het voer wat u moet proberen. Uw vissen zullen hier zeker van smullen. Heeft u toch een andere behoefte voor uw koi? Takazumi beschikt over meerdere varianten koivoer. Zo kunt u bij ons ook terecht voor Takazumi Mix, Takazumi Gold Plus, Takazumi High Growth, Takazumi Vital, Takazumi Easy, Takazumi Steur, Takazumi Junior Premium en Takazumi Yugen

View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Takazumi Friend 10 kg 11% OFF
  Speciale prijs € 39,95 Regular Price € 44,95
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 39,95 Regular Price € 44,95
  Takazumi Friend 10 kg
 2. Takazumi Friend Mix 10 kg 10% OFF
  Speciale prijs € 42,95 Regular Price € 47,50
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 42,95 Regular Price € 47,50
  Takazumi Friend Mix 10 kg
View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews