Takazumi Junior Premium

Takazumi Junior Premium

Takazumi Junior Premium is professioneel opkweekvoer voor baby koi. Takazumi heeft dit ontworpen voor een snelle en gezonde groei van jonge koi. Het assortiment van Koivoerdirect omvat de Takazumi Junior Premium in emmers van 1 kilogram en 2,5 kilogram.

Lees hier meer over Takazumi Junior Premium voer

Takazumi Junior Premium voor de jonge, opgroeiende koi

Takazumi Junior Premium is kwalitatief hoogwaardig koivoer speciaal ontwikkeld voor de jonge en opgroeiende baby koi. Dit voer biedt de perfecte basis voor en lang en gezond koileven. Het voer is samengesteld uit ingrediënten die zorgen voor een goede weerstand en een snelle en verantwoorde groei. Een gezond leven voor de jonge koi staat hierbij centraal. Een ander kenmerk van het Takazumi Junior Premium voer is dat de korrels 2mm groot en drijvend zijn, waardoor een de gevolgen van overmatig voeren worden geminimaliseerd en het voedingsgedrag is georganiseerd. Belangrijk om te weten is dat het Takazumi Junior Premium voer gebruikt kan worden bij een watertemperatuur vanaf 10°C. Tot slot is het bij elke soort voer belangrijk om de verpakking met houdbaarheidsdatum en correcte bewaarwijze goed te bekijken om de hoge kwaliteit van het voer te bewaken.

Takazumi Junior Premium kopen

Koivoerdirect.nl heeft twee soorten verpakkingen Takazumi Junior Premium in haar assortiment, namelijk emmers van 1 kilo en emmers van 2,5 kilo. Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit voer voor uw jonge, opgroeiende koi? Dan is Takazumi Junior Premium een goede keuze. U kunt dit online bestellen op Koivoerdirect.nl. Bent u op zoek naar voer voor de volwassen koi? Takazumi beschikt over een aantal varianten koivoer, namelijk Takazumi Mix, Takazumi Gold Plus, Takazumi High Growth, Takazumi Vital, Takazumi Easy, Takazumi Friend en Takazumi Yugen. Heeft u nog vragen of wilt u graag persoonlijk advies van een van onze specialisten? Wij helpen u graag en u kunt dan ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Takazumi Junior Premium 1 kg 9% OFF
  Speciale prijs € 21,95 Regular Price € 24,25
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 21,95 Regular Price € 24,25
  Takazumi Junior Premium 1 kg
 2. Takazumi Junior Premium 2,5 kg 10% OFF
  Speciale prijs € 45,95 Regular Price € 51,25
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 45,95 Regular Price € 51,25
  Takazumi Junior Premium 2,5 kg
View as Foto-tabel Lijst

2 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews