Takazumi Steur

Takazumi Steur

Takazumi Steur is steurvoer van Takazumi. Zoals alle soorten koivoer van Takazumi is dit voer samengesteld voor een gezonde ontwikkeling van uw vissen. Op koivoerdirect kunt u verschillende verpakkingen Takazumi Steur kopen: 1,5 kilogram, 4 kilogram en 7,5 kilogram.

Lees hier meer over Takazumi Steur voer

Takazumi Steur voor de steuren in uw vijver

De naam zegt het eigenlijk al, Takazumi Steur is speciaal ontwikkeld voer voor steuren. Het is net als alle Takazumi varianten professioneel uitgebalanceerd voer. Kenmerkend aan het Takazumi Steur voer zijn het hoge proteïne gehalte en het aminozuurprofiel. Het aminozuurprofiel zorgt voor uitstekende, snelle groei van de steur. Het Takazumi Steur voer staat door de samenstelling van goede voedingsstoffen garant voor een goed leven van uw steuren. Daarnaast staat het voer voor hoogwaardige kwaliteit en hoge verteerbaarheid, wat mede zorgt voor een betere waterkwaliteit. Kenmerkend aan steuren is dat zij hun voer op de bodem zoeken. De korrels van Takazumi Steur voer zijn dan ook zinkend, wat ervoor zorgt dat uw steuren goed bij het voer kunnen komen. De hoge kwaliteit van het voer houdt nauw verband met de juiste bewaarwijze en de houdbaarheidsdatum. Het is dan ook van belang de verpakking van het voer goed te bekijken.

Takazumi Steur kopen

Voor Takazumi Steur voer bent u bij Koivoerdirect.nl aan het goede adres. U profiteert hier van de scherpe prijzen en uitstekende service. Takazumi Steur voer is verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 kilo, 4 kilo en 7,5 kilo. Het voer beschikt over hoogwaardige kwaliteit en is speciaal ontwikkeld voor steuren. Naast Takazumi voer voor steuren kunt u bij ons ook terecht voor Takazumi koivoer. Hiervan bestaat het assortiment uit verschillende varianten, namelijk Takazumi Mix, Takazumi Gold Plus, Takazumi High Growth, Takazumi Vital, Takazumi Easy, Takazumi Junior Premium, Takazumi Friend en Takazumi Yugen. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies van een van onze specialisten? Wij helpen u graag! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Takazumi Steur 1,5 kg 12% OFF
  Speciale prijs € 16,50 Regular Price € 18,75
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 16,50 Regular Price € 18,75
  Takazumi Steur 1,5 kg
 2. Takazumi Steur 4 kg 10% OFF
  Speciale prijs € 38,25 Regular Price € 42,50
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 38,25 Regular Price € 42,50
  Takazumi Steur 4 kg
 3. Takazumi Steur 7,5 kg 8% OFF
  Speciale prijs € 69,95 Regular Price € 75,75
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 69,95 Regular Price € 75,75
  Takazumi Steur 7,5 kg
View as Foto-tabel Lijst

3 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews