Takazumi Vital

Takazumi Vital

Takazumi Vital is een voer van Takazumi en is bedoeld om het immuunsysteem van uw koi een boost te geven. Ideaal wanneer de conditie van uw koi minder goed is. Koivoerdirect verkoopt Takazumi Vital in verschillende verpakkingen, namelijk 1 kilogram, 2,5 kilogram, 4,5 kilogram en 10 kilogram.

Lees hier meer over Takazumi Vital koivoer

Takazumi Vital Koivoer voor een goede weerstand

Takazumi Vital Koivoer is geschikt als koivoer wanneer u de weerstand van uw koi een flinke boost wilt geven. Het voer staat ook wel bekend als gezondheidsvoer voor snel herstel en weerstand. De samenstelling en kwaliteit van de ingrediënten van het Takazumi Vital Koivoer zorgen ervoor dat het immuunsysteem van de koi een boost krijgt en beschermt de koi tegelijkertijd tegen infecties en parasieten. Het voer is zeer geschikt in de winterperiode, vanwege het lage percentage benutte proteïnen en de lichte verteerbaarheid van het voer. Bekijk de Winter Koivoer-pagina voor meer informatie over geschikt koivoer voor in de winterperiode. Bovendien is het voer te gebruiken vanaf een watertemperatuur van 4°C. Daarnaast is Takazumi Vital goed te gebruiken om het herstel van een koi te bevorderen na bijvoorbeeld medicatie of transport. De koi is met behulp van dit voer binnen enkele weken weer hersteld. Naast voorgaande eigenschappen is een belangrijke eigenschap van dit voer dat het bekend staat om zijn hoge verteerbaarheid (ca. 80%).

Takazumi Vital Koivoer kopen

Takazumi koivoer staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit voer. Bij Koivoerdirect.nl kunt u het Takazumi Vital Koivoer kopen in verschillende verpakkingen, namelijk Takazumi Vital 1 kilo, 2,5 kilo, 4,5 kilo en 10 kilo. Kies de verpakking en het soort Takazumi voer dat goed aansluit bij uw wensen, behoeften en formaat vijver. Naast Takazumi Vital bestaat ons assortiment ook over andere varianten Takazumi Koivoer. Zo kunt u ook kiezen voor Takazumi Mix, Takazumi Gold Plus, Takazumi High Growth, Takazumi Easy, Takazumi Steur, Takazumi Junior Premium, Takazumi Friend en Takazumi Yugen. Elk van voorgaande varianten heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies van een van onze specialisten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

View as Foto-tabel Lijst

4 Producten

per pagina
Set Descending Direction
 1. Takazumi Vital 1 kg
  € 15,50
  Rating:
  0%
  € 15,50
  Takazumi Vital 1 kg
 2. Takazumi Vital 2,5 kg 4% OFF
  Speciale prijs € 33,95 Regular Price € 35,25
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 33,95 Regular Price € 35,25
  Takazumi Vital 2,5 kg
 3. Takazumi Vital 4,5 kg 27% OFF
  Speciale prijs € 45,00 Regular Price € 61,50
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 45,00 Regular Price € 61,50
  Takazumi Vital 4,5 kg
 4. Takazumi Vital 10 kg 30% OFF
  Speciale prijs € 85,95 Regular Price € 122,95
  Rating:
  0%
  Speciale prijs € 85,95 Regular Price € 122,95
  Takazumi Vital 10 kg
View as Foto-tabel Lijst

4 Producten

per pagina
Set Descending Direction

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews