Takazumi Yugen

Takazumi Yugen

Takazumi Yugen is een koivoer met een toegevoegde bacteriële immunomodulator. Takazumi heeft dit koivoer zo ontworpen dat het bevorderend is voor het immuunsysteem van uw koi. Op Koivoerdirect vindt u Takazumi Yugen in potten van 0,75 kilogram en 2,5 kilogram.

Lees hier meer over Takazumi Yugen koivoer

Takazumi Yugen

Takazumi Yugen is een kwalitatief hoogwaardig soort koivoer dat bekend staat om de extra bacteriële immunomodulator. Deze extra bacteriële immunomodulator heeft een positief effect op het immuunsysteem van de Japanse koi. Het gebruiken van Takazumi Yugen koivoer zorgt bij de volwassen, opgroeiende koi voor een perfect ontwikkeld en functionerend immuumsysteem. Takazumi Yugen is echt een soort koivoer dat het immuunsysteem enorm kan versterken. Het toedienen van dit koivoer resulteert in zeer korte tijd in een ongekende weerbaarheid, snelle groei en een spectaculaire kleurontwikkeling van de koi. Het Takazumi Yugen koivoer hoeft slechts 4 keer per jaar, 5 dagen achter elkaar gevoerd te worden (in plaats van het normale voer).

Takazumi Yugen kopen

Bent u opzoek naar een soort koivoer waarmee u het immuunsysteem van uw koi een positieve boost geeft? Takazumi Yugen is hiervoor zeer geschikt. Het is hoogwaardig kwaliteitsvoer, speciaal ontwikkeld om het immuunsysteem van een koi te verbeteren. Bent u op zoek naar Takazumi koivoer met andere eigenschappen en kwaliteiten? Ons assortiment Takazumi koivoer bestaat ook uit Takazumi Mix, Takazumi Gold Plus, Takazumi High Growth, Takazumi Vital, Takazumi Easy, Takazumi Steur, Takazumi Junior Premium, Takazumi Friend en Takazumi Yugen. Bij Koivoerdirect.nl is het Takazumi Yugen koivoer beschikbaar in emmers van 2,5 kilo of 0,75 kilo.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Takazumi Yugen 0,75 kilo 21% OFF
  Speciale prijs € 29,95 Regular Price € 38,15
  Waardering:
  0%
  Speciale prijs € 29,95 Regular Price € 38,15
  Takazumi Yugen 0,75 kilo
 2. Takazumi Yugen 2,5 kilo 24% OFF
  Speciale prijs € 79,95 Regular Price € 105,20
  Waardering:
  0%
  Speciale prijs € 79,95 Regular Price € 105,20
  Takazumi Yugen 2,5 kilo
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koivoerdirect wordt beoordeeld met een 8,9 uit 10 op basis van 37 reviews